Grily Campingaz

Grily Campingaz – na jejich roštu se stane i obyčejný špekáček lahůdkou

Sluníčko si nás začalo hýčkat svými hřejivými paprsky, šimrá nás pod nosem, přemlouvá nás postupně odhazovat svršky a příjemným teplem i delším dnem nám připomíná, že nastal čas radovánek na čerstvém vzduchu. Jako správnému národu zahrádkářů, kutilů a milovníků dobrého jídla a pití, nesmí v naší letní výbavě chybět spolehlivý zahradní gril, který dá létu teprve tu správnou šťávu a vůni.
14. 6. 2016

Grily na dřevěné uhlí Campingaz – tradice na výsluní

Grily na dřevěné uhlí patří mezi stálice a jsou stále oblíbené nejen díky své nízké ceně, ale také díky svému kouzlu – poctivá vůně grilovaného pokrmu, jíž předchází nutná příprava a také následný úklid – ideální pro ty, kteří nechtějí mít nic zadarmo a hýčkání chuťových pohárků si zkrátka chtějí zasloužit. Mezi grily na dřevěné uhlí Campingaz Bonesco si snadno vyberete ten pravý pro vaše kulinářské umění – ať už dle jeho velikosti, počtu strávníků, možnosti volby odkládacích či bočních stolků, které usnadní i zpříjemní přípravu pokrmů. Gril Campingaz Bonesco QST L díky pokrokové technologii QST snadno rozpálíte – stačí připojit plynovou kartuši, použít tlačítko Piezo zapalování a do 10 minut můžete bez námahy začít grilovat.

 

 

Grily Campingaz

 

 

Plynové grily Campingaz - grilování bez kouře i námahy

Plynové grily jsou nejlepší volbou pro grilovací mágy, kteří se nechtějí příliš trápit samotnou přípravou ani následným úklidem – samotné grilování je přeci to nejdůležitější a série plynových grilů Campingaz vás o tom přesvědčí. V jednotlivých sériích – 1 až 4 - lišících se výbavou a velikostí grilů si vybere opravdu každý. Zaručeně najdete ten pravý gril, s jehož pomocí se stanete šéfkuchařem zahradní párty a my vám dnes poodkryjeme jejich tajemství. Pro začátek vás zcela jistě uchvátí lehký, skladný a snadno přenosný gril Campingaz 1 series Compact EX CV, který jednoduše vezmete všude s sebou – na piknik či dovolenou – a připravíte si tak i na cestách oblíbený pokrm.

 

 

Grily Campingaz

 

 

Culinary Modular System – to je víc než grilování

Culinary Modular System umožní výměnu kruhového roštu za příslušenství, na kterém upečete celé kuře stejně jako nejlepší pizzu. Je libo delikatesu asijské či španělské kuchyně? Stačí použít pánev wok či širokou pánev na paellu - to vše umí i novinka roku 2016 gril Campingaz 2 series RBS LXS a navíc díky bočnímu hořáku dokážete ohřát souběžně s pokrmem i omáčku. Pro grilování větších porcí nebo pro větší počet strávníků je tím pravým plynový gril Campingaz 3 series Woody LX. Elegantní gril s třemi nerezovými hořáky v provedení z akátového dřeva s výkonem 9,6 kW. Elektronické zapalování, dostatek místa pro grilování a také prostor pro přípravu i odkládání potřebných ingrediencí – to je hotová pojízdná kuchyně.
 

Grily Campingaz

Čištění i údržbu usnadní systém InstaClean

Už žádné zdlouhavé drhnutí a mytí samotného grilu – díky patentované funkci InstaClean snadno některé části grilu vyjmete a vložíte do vaší myčky. Požitek z grilování vám tak už nic nepokazí. Jak uvádí Mirek Menšík z internetového portálu GIVE.cz „Díky systému InstaClean se nemusíte děsit pracného čištění, během pár sekund jednotlivé díly vyjmete a jedinou prací, která vás čeká, bude naskládání dílů do vaší myčky na nádobí. Pak už si jen počkáte na zvukový signál myčky, oznamující, že váš gril je opět připraven pro grilování dalších lahůdek.“ Touto funkcí vás uchvátí například i gril Campingaz 3 series RBS L, který disponuje také litinovým roštem Culinary Modular, bočními stolky a úložným prostorem k ukrytí všeho potřebného k chutnému grilování.
 

Grily Campingaz

RBS hořáky ochrání vaše zdraví

Radiant-Burner-System je více než chytré řešení pro dlouhou životnost samotných hořáků z keramiky, ale také pro zdravou přípravu pokrmů bez přepalování. Keramické hořáky jsou chytře umístěny po boku grilovací vany a tak umožňují všestranné použití včetně jehly na rožnění. Gril Campingaz 4 series RBS LXS je zástupcem nejvyšší řady plynových grilů, které dokáží držet krok i s velkou zahradní oslavou a pohodlně bez čekání na nich připravíte laskominy až pro 16 strávníků. Gril vás oslní svou spolehlivostí, propracovaností a rovnoměrným výkonem, který vykouzlí i z obyčejného jídla delikatesu. Příprava, samotné grilování ani ohřev či následné mytí už nebude žádná námaha ani nutné zlo. S grily Campingaz si užijete nejen samotnou konzumaci, ale hlavně i to správné kouzlo grilování.
 

Grily Campingaz

Přidat komentář

Omezené HTML

  • Povolené HTML značky: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.